Još jedna tradicionalna proslava Martinja je iza nas.

Kratkim programom zbor korisnika nas je uveo u martinjsku večer. Izveli su pjesme: "Nikaj na svetu lepšega ni", "Pet je kumi v jedni kleti", "Žuto lišće ljubavi" i "Dva junaki".

Uz dobru hranu i pokoju čašicu vina bilo je i pjesme i plesa, a za dobru atmosferu zaslužni su bili tamburaški sastav "Žice".

Naravno "domski biskup", njegov pomoćnik i kuma su krstili mošt jer iako je ono već dosta fino treba ga prekrstiti u vino.

Učenici Osnovne škole Kuršanec razveselili su korisnike Depadanse Doma pjesmom, glumom i recitacijom.

Dom za starije i nemoćne osobe Čakovec mnogima je postao drugi dom i obitelj u kojoj se osigurava životni okoliš prilagođen zdravstvenim i socijalnim potrebama naših korisnika, dom u kojem starenje može biti kvalitetno životno doba, koje itekako ima svojih ljepota i čari, dom u kojem je svaki korisnik zadržao svoje dostojanstvo te stekao životnu sigurnost.

U sklopu programa nastupio je Zbor korisnika Doma pod vodstvom gospođe Marine Grahovec, korisnica Nevenka Vinces pročitala je autorski referat, a dragi gosti, Zbor učenika Srednje škole Čakovec, lijepim pjesmama su posebno obradovali  korisnike. Nakon programa u holu Doma uslijedilo je druženje uz domjenak.

 

Maškare u Domu je događanje kojem se vesele i korisnici i djelatnici. Zabavu smo otvorili programom Zbora korisnika pod vodstvom gospođe Marine Grahove, a tamburaški sastav pobrinuo se za dobar ugođaj uz tradicionalnu povorku u kojoj su sudjelovali maskirani korisnici i zaposlenici Doma.

 

Članice i članovi Rotaract kluba Međimurje tradicionalno su posjetili Depadansu Doma za starije i nemoćne osobe u Čakovcu, gdje su povodom Međunarodnog dana žena podijelili 100 jaglaca za 100 osmijeha.