29. lipnja 2020.

Protokol primopredaje paketa

Na osnovu Uputa za sprečavanje i suzbijanje pružateljima epidemije COVID-19 za pružatelje usluga socijalne skrbi, od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ , od 26.05.2020. godine, u Domu za starije i nemoćne osobe Čakovec od 29.06.2020. godine dozvoljava se jednom članu obitelji korisnika

u ponedjeljak, srijedu ili petak

u vremenu od 10:00 – 12:00 sati i 14:00 – 16:00 sati

dostava higijenskih potrepština, nepokvarljivih namirnica i ostalih potrepština koje su   zapakirane u originalnom pakiranju, s važećim i odgovarajućim rokom trajanja.

Dopuštena je dostava namirnica koje ne zahtijevaju posebno skladištenje (hladnjak, zamrzivač)!

Dostavljene potrepštine, trebaju biti u manjem obujmu i količini.

Svi dostavljeni paketi se nakon zaprimanja čuvaju u zasebnom skladišnom prostoru 3 dana do predaje korisniku.

Paketi s naljepnicom, na kojoj je uredno navedeno ime, prezime i godina rođenja korisnika, predaju se na ulazu u Dom, Matice hrvatske 1 (telefon 040 370 333) ili Depadansa, Ivana Mažuranića 6 (telefon 040 395 711), a zaprima ih radnik na centrali.

Osoba koja donosi paket dužna je imati zaštitnu masku i zaštitne rukavice prilikom predaje.

Djelatnik prilikom preuzimanja paketa dužan je imati zaštitnu masku i rukavice. Paket odlaže na za to prethodno pripremljena kolica i odvozi ih u prostor predviđen za karantenu korisničkih potrepština.

Djelatnik koji preuzima pakete dužan je izvršiti dezinfekciju kolica koja služe za transport nakon svakog prijenosa paketa do za to predviđene prostorije. O primopredaji paketa djelatnik centrale vodi evidenciju.

Skip to content