23. listopada 2020.

Važna obavijest

Čakovec, 23.10.2020.

VAŽNA  OBAVIJEST

 

Usprkos višemjesečnom  odolijevanju i usprkos strogom pridržavanju svih propisanih epidemioloških mjera  u Domu za starije i nemoćne osobe Čakovec, Matice hrvatske 1, a na našu veliku žalost, ,došlo je do  pogoršanja epidemiološke situacije. Zaraza COVID-19 virusom testiranjem je potvrđena kod naše dvije djelatnice, a  koje su obje  bile bez simptoma bolesti, odnosno, asimptomatske. U ovoj novonastaloj situaciji provedeno je testiranje dijela korisnika i   djelatnika i za sada su na svu sreću, svi nalazi negativni. Prema preporuci epidemiologa danas 23.10.2020.g. provedeno je testiranje i preostalih djelatnika, a uskoro će  se provesti testiranje i preostalih korisnika Doma. U očekivanju rezultata testiranja, puni smo brige, strepnje i straha, jer ova bolest, ovaj   virus  nevidljivi je neprijatelj svih nas i koliko god se trudili suprotstaviti mu se pridržavanjem svih epidemioloških mjera, pronašao je put i u našu ustanovu.

No, mi u Domu za starije i nemoćne osobe Čakovec nikada ne gubimo nadu već se uvijek hvatamo u koštac  i borimo se sa svim nedaćama koje se nas snašle ili će nas snaći, kako bismo zaštitili sve naše korisnike . Mislimo pozitivno i nadamo se najboljemu.

Zbog posebnog i u mnogome otežanog režima rada,  provođenja i pridržavanja svih epidemioloških mjera  u  ustanovi do daljnjega se zabranjuju sve posjete korisnicima, pa sve  obitelji naših korisnika molimo za razumijevanje.

Sve informacije vezane uz korisnike možete dobiti na telefon ili mobitel:

099 393 1182,  dežurna medicinska sestra
040 370 333,   centrala Doma

Skip to content