9. travnja 2024.

Trivia kviz povodom Dana Međimurske županije

9.4.2024.

U sklopu obilježavanja Dana Međimurske županije u Knjižnici “Nikola Zrinski” Čakovec održan je još jedan trivia kviz znanja za umirovljenike. Gdje su umirovljenici pokazali koliko dobro poznaju Međimurje.
Sudjelovale su četiri ekipe sa tri člana. Ekipe su bile iz Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec, Udruge umirovljenika Grada Čakovca , Udruge umirovljenika Prelog i Podružnice umirovljenika Nedelišće.
Svakoj ekipi izvlačenjem iz kape gardiste Zrinske garde pridružio se četvrti član.
Domu za starije i nemoćne osobe pridružila se ravnateljica Knjižnice “Nikola Zrinski” Ljiljana Križan, Udruzi umirovljenika Grada Čakovca pročelnica Upravnog odjela za zdravsto i socijalnu skrb Sonja Tošić Grlač, Udruzi umirovljenika Prelog pročelnik Odjela za društvene djelatnosti David Vugrinec i Podružnici umirovljenika Nedelišće gradonačelnica Ljerka Cividini.
Pitanja za kviz sastavili su Borivoj Radojčić i Silvija Šardi, a kviz je vodila Mateja Balent.
Međimurska županija, Grad Čakovec, Zrinska garda i Knjižnica “Nikola Zrinski” Čakovec osigurali su nagrade za sve natjecateljske ekipe.

Nakon završenog kviza ugodno smo se nastavili družiti na terasi Gradske kavane uz kavu s kojom nas je počastila Međimurska županija.

Skip to content